1. krok
Dno ráfku vyložíme plátem z křehkého těsta, potřeme jej meruňkovou marmeládou a přiklopíme 1ks plátu z piškotového těsta.
Položka | Množství |
---|---|
1 plech 60x20cm | |
(1ks) plát z křehkého těsta 60x20cm | 450g |
(2ks) plát z piškotového těsta 60x20cm | 600g |
meruňkové marmelády | 100g |
- Skořicová šlehačka: | |
AE skořicová vánoční hvězda | 240g |
voda cca 25°C | 300g |
vyšlehaná neoslazená šlehačka | 1200g |
- Skořicový žel: | |
OVOŽEL neutral - čirý, sladký | 250g |
voda | 500g |
skořice mletá | 5g |
- Ozdoba: | |
vyšlehaná oslazená šlehačka | 100g |
Čokoládové hoblinky bílé LUIJCKX | 25g |
Přidat zboží do košíku
1/2 skořicové šlehačky natřeme na připravené pláty slepené marmeládou, přiklopíme druhým pišktovým plátem a doplníme zbylou šlehačku. Necháme min 1hodinu zchladit v lednici.
Připravíme si skořicový žel: ve vodě důkladně rozmícháme želírovací přípravek OVOŽEL a jemně mletou skořici. Žel rozetřeme na vychlazený dezert.