Pomerančovo-šlehačkový dort — Fiala Praha
Pobočka Praha: +420 257 222 630 Pobočka Brno: +420 543 254 965
Košík
x Zavolejte 257 214 408
x

Receptura

Položka Množství
piškotového plátu světlého 1ks
piškotového plátu čokoládového (jako podklad lze použít ještě 1 plát z křehkého těsta) 1ks
ALASKA-EXPRESS pomeranč BRAUN 200g
vody, cca 25°C 250g
vyšlehané šlehačky neslazené 1000g
čokoládové dekory Filigran - MIX - tři tvary BRAUN
čerstvý omytý pomeranč na ozdobu

Pracovní postup

1. krok

ALASKU-EXPRESS Pomeranč rozpustíme ve vodě a vmícháme šlehačku (viz postup uvedený v detailu výrobku příp. na obalu).

2. krok
Dno ráfku vyložíme čokoládovým piškotovým plátem (případně i plátem z křehkého těsta).
3. krok
Na plát rozetřeme polovinu pomerančové šlehačky, na ni položíme světlý piškotový plát a dpolníme druhou polovinou šlehačky.
4. krok
Dort necháme minimálně 1 hodinu ztuhnout v lednici nebo chladícím boxu.
5. krok
Po ztuhnutí vyjmeme ráfek, nakrájíme na díly a ozdobíme šlehačkou, čokoládovým dekorem a plátky čerstvého omytého pomeranče.