Panna Cotta Pomeranč - trojúhelník — Fiala Praha
Pobočka Praha: +420 257 222 630 Pobočka Brno: +420 543 254 965
Košík
x Zavolejte 257 214 408
x

Receptura

Položka Množství
Písková hmota - korpus:
FRUCHTSAND - písčitá směs BRAUN 1150g
vajec 350g
jedlého oleje 920g
vody 150g
Čokoládových šupinek - hořkých BRAUN 100g
mandarinek 750g
Krém Panna Cotta Pomeranč:
ALASKA-EXPRESS Panna Cotta Orange BRAUN 750g
vody, cca 25°C 1500g
vyšlehané neoslazené šlehačky 1500g
ČOKOBELLA - čokokrém BRAUN k ozdobnému nastříkání na ztuhlý krém 100g
Pomerančové želé:
želu CLARO žluté, meruňkové BRAUN 50g
cukru 200g
Dochucovací pasty pomerančové BRAUN 30g
pomerančové šťávy 500g
Na ozdobu:
ALASKA-EXPRESS neutral s vanilkou 50g
vody, cca 25°C 50g
vyšlehané neslazené šlehačky 500g
čokoládová ozdoba Jura trojhran LUIJCKX

Pracovní postup

1. krok

Přípravek FRUCHTSAND, vejce, olej a vodu šleháme 2-3 minuty, vmícháme čokoládové šupinky. Hmotu rozetřeme do ráfku, poklademe mandarinkami a odpečeme.

2. krok

Připravíme si šlehačkový krém Panna Cotta Pomeranč: ALASKU-EXPRESS Panna Cotta Orange rozpustíme ve vodě a vmícháme vyšlehanou šlehačku (viz potup uvedený v detailu výrobku příp. na obalu). Na odpečený korpus natřeme vrstvu krému a necháme alespoň 2 hodiny v lednici.

3. krok
Po ztuhnutí nastříkáme ozdobné proužky ČOKOBELLOU a necháme opět vychladnout (možno i krátce zamrazit cca 1/2 hodiny).
4. krok
Připravíme si pomerančové želé: pomerančovou šťávu přivedeme k varu, vmícháme CLARO žluté smíchané s cukrem a dochutíme Dochucovací pastou pomerančovou. Naneseme na zchlazený dort v tenké vrstvě a naporcujeme.
5. krok
Hotové trojúhleníčky Panna Cotta Pomeranč dozdobíme: ALASKU-EXPRESS neutral s vanilkou rozpustíme ve vodě a vmícháme vyšlehanou šlehačku. Krém nastříkáme na dezerty a ozdobíme čokoládovým dekorem Jura.