Panna Cotta Pomeranč - dort — Fiala Praha
Pobočka Praha: +420 257 222 630 Pobočka Brno: +420 543 254 965
Košík
x Zavolejte 257 214 408
x

Receptura

Položka Množství
piškotového plátu světlého, průměr 23cm 2ks
Krém Panna Cotta Pomeranč:
ALASKA-EXPRESS Panna Cotta Orange BRAUN 200g
vody, cca 25°C 400g
vyšlehané neslazené šlehačky 400g
Na ozdobu:
šlehačky na zdobení 100g
řezů pomeranče 160g
čokoládových ozdob Jura trojhran LUIJCKX 16ks
Griliáž - hrubé oříškovo-cukrové sypání BRAUN 20g
Pomůcky, které Vám usnadní práci:
Ráfek kruhový, 23cm, výška 5,5cm, nerez
Nůž cukrářský roztírací, zahnutý, 17 / 7cm 66 867 nerez + plast

Pracovní postup

1. krok

Připravíme si krém Panna Cotta Pomeranč: ALASKU-EXPRESS Panna Cotta Pomeranč rozpustíme ve vodě a vmícháme vyšlehanou šlehačku (viz postup uvedený v detailu výrobku příp. na obalu).

2. krok
Ráfek jemně vymažeme olejem a vysypeme moučkovým cukrem. Na dno vložíme jeden piškotový plát a naplníme do 2/3 výšky šlehačkovým krémem Panna Cotta Pomeranč. Přiklopíme druhým plátem a zatřeme do roviny k okraji ráfku.
3. krok

Necháme alespoň 2 hodiny vychladit v lednici nebo chladícím boxu.

4. krok
Po ztuhnutí vyjmeme z ráfku a dozdobíme zdobící šlehačkou, plátky pomeranče, čokoládovým dekorem Jura a oříškovým Griliášem.