Malinovo-šlehačkový dezert — Fiala Praha
Pobočka Praha: +420 257 222 630 Pobočka Brno: +420 543 254 965
Košík
x Zavolejte 257 214 408
x

Receptura

Položka Množství
piškotových plátů ve tvaru šestihranu (tloušťka cca 1,5cm) 20ks
ALASKA-EXPRESS malinová BRAUN 200g
vody, cca 25°C 250g
vyšlehané neslazené šlehačky 1000g
čestvé maliny, případně čokoládové dekory na ozdobu
.
Pomůcky, které Vám usnadní práci:
Formy skupinové na dezerty ŠESTIHRAN, prům. 6-8cm, plast
Vypichovač ke skupinovým formám na dezerty ŠESTIHRAN, plast
Sáčkek trezírovací 46cm Thermo Standard

Pracovní postup

1. krok
ALASKU-EXPRESS Malinovou rozpustíme ve vodě a vmícháme šlehačku (viz postup uvedený v detailu výrobku příp. na obalu).
2. krok
Na podložku položíme pečný pergamenový papír a formy ve tvaru šestihranu (doporučujeme použít plastové skupinové formy na výrobu minidezertů).
3. krok

Pomocí cukrářského sáčku do forem nastříkáme malinovou šlehačku.

Přiklopíme piškotovými pláty vykrojenými do tvaru šestihranu a jemně přimáčkneme.

4. krok

Necháme 1 hodinu ztuhnout v lednici.

5. krok
Po ztuhnutí překlopíme formy dnem vzhůru a dezerty opatrně (nejlépe pomocí vytlačovače) vytlačíme ven. Ozdobíme čerstvými malinami nebo čokoládovým dekorem.