Latte Macchiato dort — Fiala Praha
Pobočka Praha: +420 257 222 630 Pobočka Brno: +420 543 254 965
Košík
x Zavolejte 257 214 408
x

Receptura

Položka Množství
(2ks) piškotového plátu světlého, tloušťka 1cm, průměr 27cm 240g
(2ks) piškotového plátu čokoládového, tloušťka 1cm, průměr 27cm 600g
ALASKA-EXPRESS Latte Macchiato BRAUN 200g
vody, cca 25°C 250g
vyšlehané šlehačky neslazené 1000g
ALASKA-EXPRESS neutral s vanilkou BRAUN 100g
vody, cca 25°C 100g
vyšlehané šlehačky neslazené 500g
Na ozdobu:
vyšlehané šlehačky oslazené 250g
Čokoládových hoblinek bílých LUIJCKX 200g
cukru na zdobení 20g
čokoládového dekoru CAFE CULT - 2 motivy 32ks
.
Pomůcky, které Vám usnadní práci:
Ráfek kruhový, 27cm, výška 5cm, nerez
Nůž cukrářský roztírací, zahnutý, 17 / 7cm 66 867 nerez + plast

Pracovní postup

1. krok

ALASKU-EXPRESS Latte Macchiato rozpustíme ve vodě a opatrně vmícháme do šlehačky.

Postup opakujeme i s ALASKOU-EXPRESS Neutral s vanilkou (viz postup uvedený v detailu výrobku příp. na obalu).

2. krok

Dno ráfku vyložíme piškotovým plátem světlým.

Na piškot rozetřeme šlehačkový krém Latte Macchiato (krém roztíráme od středu do stran).

3. krok

Přiklopíme čokoládovým piškotovým plátem.

Na něj rozetřeme vanilkovou šlehačku, uhladíme, případně ozdobíme paletou.

4. krok

Necháme asi 1 hodinu vychladit v lednici nebo chladicím boxu.

Po vyjmutí z formy dozdobíme vyšlehanou šlehačkou, posypeme bílými čokoládovými hoblinkami a dekoračním cukrem a dozdobíme čokoládovým dekorem.