Jahodovo-šlehačkový dezert — Fiala Praha
Pobočka Praha: +420 257 222 630 Pobočka Brno: +420 543 254 965
Košík
x Zavolejte 257 214 408
x

Receptura

Položka Množství
(2ks) piškotového plátu 1200g
ALASKA-EXPRESS jahodová BRAUN 450g
vody, cca 25°C 550g
vyšlehané neslazené šlehačky 2250g
šlehačky na zdobení 300g
čerstvých jahod na zdobení 450g

Pracovní postup

1. krok

ALASKU-EXPRESS Jahodovou rozpustíme ve vodě a postupně vmícháme do vyšlehané, nesladké šlehačky (viz postup uvedený v detailu výrobku případně na obalu).

2. krok
Na dno ráfku vložíme piškotový plát, ne něj rozetřeme asi polovinu jahodové šlehačky. Položíme druhý plát a doplníme jahodovou šlehačkou (pláty je vhodné nejprve provlhčit např. mírně zředěným jahodovým toppingem).
3. krok
Necháme alespoň 1 hodinu ztuhnout v lendici nebo chladícím boxu.
4. krok
Po ztuhnutí rozkrájíme na díly a zdobíme zdobící šlehačkou, čerstvými jahodami (nejlépe namočenými v želu), případně čokoládovým dekorem.