1. krok
Připravíme si pomerančový sirup: svaříme vodu a cukr, odstraníme pěnu a po vychladnutí přidáme DP pomerančovou. Piškotové korpusy provlhčíme pomerančovým sirupem.
Položka | Množství |
---|---|
piškotového korpusu tmavého, průměr 27cm, tl. cca 1cm | 8ks |
Pomerančový sirup: | |
vody | 400g |
cukru | 400g |
Dochucovací pasty pomerančové BRAUN | 40g |
Čoko-pomerančový krém: | |
ČOKOBELLA - čokokrém BRAUN | 1200g |
másla | 300g |
Dochucovací pasty pomerančové BRAUN | 60g |
Na ozdobu: | |
ČOKOBELLA - čokokrém BRAUN na potažení dortu | |
čokoládového dekoru "Asia vějíř" BRAUN | 32ks |
Čokoládové šupinky - hořké BRAUN |
Přidat zboží do košíku
Připravíme si pomerančový sirup: svaříme vodu a cukr, odstraníme pěnu a po vychladnutí přidáme DP pomerančovou. Piškotové korpusy provlhčíme pomerančovým sirupem.