» Čokoládovo-Pomerančový dort
Pobočka Praha: +420 257 222 630 Pobočka Brno: +420 543 254 965
Košík
x Zavolejte 257 214 408
x

Receptura

Položka Množství
piškotového korpusu tmavého, průměr 27cm, tl. cca 1cm 8ks
Pomerančový sirup:
vody 400g
cukru 400g
Dochucovací pasty pomerančové BRAUN 40g
Čoko-pomerančový krém:
ČOKOBELLA - čokokrém BRAUN 1200g
másla 300g
Dochucovací pasty pomerančové BRAUN 60g
Na ozdobu:
ČOKOBELLA - čokokrém BRAUN na potažení dortu
čokoládového dekoru "Asia vějíř" BRAUN 32ks
Čokoládové šupinky - hořké BRAUN

Pracovní postup

1. krok

Připravíme si pomerančový sirup: svaříme vodu a cukr, odstraníme pěnu a po vychladnutí přidáme DP pomerančovou. Piškotové korpusy provlhčíme pomerančovým sirupem.

2. krok
Z ČOKOBELLY, másla a DP pomerančové vyšleháme čoko-pomerančový krém.
3. krok

Piškotové korpusy potřeme čoko-pomerančovým krémem a sesadíme do ráfků.

4. krok

Vychladlé dorty potáhneme rozehřátou ČOKOBELLOU. Spodní okraj cca 1,5cm obsypeme čokoládovými šupinkami.

5. krok
Vršek dozodbíme zbytkem čoko-pomerančového krému a čokoládovým dekorem.