Cappuccino řezy — Fiala Praha
Pobočka Praha: +420 257 222 630 Pobočka Brno: +420 543 254 965
Košík
x Zavolejte 257 214 408
x

Receptura

Položka Množství
Písková hmota: -
FRUCHTSAND - jemný přípravek na pískovou hmotu BRAUN 1500g
jedlého oleje 600g
vajec 450g
- 200g vody 150
Trenkovací sirup: -
cukru 180g
vody 250g
Dochucovací pasty Mokka BRAUN 20g
brandy 50g
Cappuccino-šlehačka: -
ALASKA-EXPRESS Cappuccino BRAUN 450g
vody, cca 25°C 550g
vyšlehané šlehačky neslazené 2250g
Na ozdobu: -
šlehačky slazené 150g
dekoračního cukru (smícháme 2 díly kakaa a 1 díl moučkového cukru) 200g
čokoládového dekoru "CAPPUCCINO" BRAUN 75ks

Pracovní postup

1. krok

Suroviny na pískovou hmotu hněteme hákem při středních otáčkách 2 až 3 minuty. Těsto rozetřeme na pečný papír nebo vymaštěný a mírně pomoučený plech. Pečeme ve vyhřáté peci cca 20 minut při teplotě cca 190°C. Po vychlazení natrenkujeme sirupem.

2. krok
Upečený korpus natřeme silnou vrstvu (cca 2cm) Cappuccino-šlehačky a necháme vychladit minimálně 1 hodinu v lednici.
3. krok

Dort posypeme dekoračním cukrem, rozdělíme na řezy a každý ozdobíme dekorační šlehačkou a čokodekorem "Cappuccino".

 

 

Náš tip:

Pokud nemáme k dispozici ALASKU-EXPRESS Cappuccino, lze na Cappuccino-šlehačku použít následující recept:

350g    ALASKA-EXPRESS Neutral s vanilkou BRAUN

470g    mléka, cca 25°C

80g      Dochucovací pasty Mokka BRAUN

2350g   vyšlehané šlehačky neslazené