Brusinkovo-šlehačkový dezert — Fiala Praha
Pobočka Praha: +420 257 222 630 Pobočka Brno: +420 543 254 965
Košík
x Zavolejte 257 214 408
x

Receptura

Položka Množství
Písková hmota: -
FRUCHTSAND - písčitá směs na biskupský chlebíček BRAUN 1000g
jedlého oleje 400g
vajec 300g
vody 120g
krájených hrušek 1000g
Brusinková šlehačka: -
ALASKA-EXPRESS brusinková BRAUN 360g
vody, cca 25°C 450g
vyšlehané šlehačky neslazené 1800g

Pracovní postup

1. krok
FRUCHTSAND, olej, vejce a vodu hněteme hákem při středních otáčkách 2 až 3 minuty. Těsto rozetřeme na pečný papír nebo vymaštěný a mírně pomoučený plech. Poklademe pokrájenými hruškami.
2. krok
Pečeme ve vyhřáté troubě cca 20 minut při teplotě cca 190°C. Necháme vychladit.
3. krok

Připravíme si brusinkovou šlehačku: ALASKU-EXPRESS brusinkovou důkladně rozmícháme ve vodě a opatrně vmícháme do pevně vyšlehané šlehačky.

Upečený korpus potřeme silnou vrstvou brusinkové šlehačky a necháme vychladit min. 1 hodinu v lednici.

4. krok
Dezert krájíme na řezy a dozdobíme dle fantazie šlehačkou, ovocem, čokoládovým dekorem atd.