Banánové Truffle bílé — Fiala Praha
Pobočka Praha: +420 257 222 630 Pobočka Brno: +420 543 254 965
Košík
x Zavolejte 257 214 408
x

Receptura

Pracovní postup

1. krok

Rozehřejeme máslo a šlehačku a vmícháme na kousky nakrájenou bílou čokoládu na bonbony * a přidáme DP banánovou. (* Malou část bílé čokolády si necháme stranou k dozdobení).

2. krok
Důkladně rozmícháme a necháme vychladit na cca 24°C.
3. krok
Krém naplníme do připravených bílých čokoládových skořepinek Truffle Shells a necháme chladit v lednici minimálně 4-5 hodin.
4. krok

Otvor ve skořepinkách uzavřeme bílou čokoládou a bonbony dle fantazie dozdobíme zbylou rozpuštěnou čokoládou.

(Tip: bonbony namočené v rozpuštěné bílé čokoládě můžeme také poválet ve strouhaném kokosu)